Skip to content Skip to footer

Uitvaart, Begrafenis en Crematie in Smilde

Uitvaart Smilde

Een uitvaart Smilde regelen is iets waar ik u graag bij help. Ik ben Piet Hunse, uitvaartondernemer uit Beilen en ik verzorg graag een passend afscheid voor u of uw nabestaande. Om wat meer over mij als persoon en als uitvaartondernemer te weten te komen, maak ik graag kennis met u. Om mijn verhaal te lezen, kijk gerust eens op de pagina over Piet Hunse.

Vertrouwd - verzorgd

Een uitvaart is meer dan een moment om afscheid te nemen van een dierbare. Het is ook een moment van herinnering. Bij het regelen van een uitvaart moeten in korte tijd veel moeilijke keuzes worden gemaakt. Wat voor soort kist u moet kiezen, hoe het transport eruit moet zien, hoe het patroon van rouwkleding moet worden ontworpen en wat voor soort muziek geschikt is, het kan onweerstaanbaar zijn. Ik begeleid en ondersteun u graag bij al deze keuzes.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij overlijden

In geval van overlijden, ben ik 24 uur per dag – 7 dagen per week bereikbaar om begeleiding te verzorgen. Ik kom gelijk naar u toe om de eerste stappen te zetten en vooral rust te geven.

Uitvaart in Smilde zelf regelen

Afscheid nemen is een van de meest pijnlijke gebeurtenissen in iemands leven. Bij het afscheid gaan emoties gepaard met moeilijke keuzes voor dierbaren. Het is voor nabestaanden prettig om te weten hoe u het afscheid voor u zag. Door hier over te praten en aan te geven wat u wenselijk zou vinden, zorgen we er samen voor dat u of uw nabestaanden het gewenste afscheid zal krijgen.  Een goede begeleiding in deze tijd kan je voldoende rust geven en deze begeleiding geef ik u graag.

Meedenken en luisteren

Wilt u kennis met mij maken, of in een vrijblijvend gesprek uw persoonlijke wensen en uitvaart bespreken? Dan wil ik graag een afspraak met u maken. Voorgesprekken kunnen op elk moment worden gevoerd, ook als er geen sprake is van een naderend overlijden. Het kennen van uw uitvaartmogelijkheden en het documenteren van uw wensen kan u gemoedsrust geven. Het voorgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij kunnen u ook helpen met uitvaartverzorging in steden als Dwingeloo, Westerbork, Assen. Wij helpen met uitvaart regelen in de hele regio Drenthe.

Contact opnemen?
Op dit moment hulp nodig?
Ik sta 24/7 voor u klaar, om u te ondersteunen.
Kennismaken?
Ontdek of het 'klikt' en bespreek wensen geheel vrijblijvend.
Wensen vastleggen
Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt.
Contactformulier invullen

Vul onderstaand contact formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden!

Kennismaking aanvragen

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met Piet Hunse. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Aanvraag wensenboekje

Welke aspecten vindt u belangrijk bij uw afscheid? Het is waardevol als anderen op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt

Voorbespreking

U mag kosteloos van mijn kennis en ervaring gebruik maken als u daar prijs op stelt. In een gesprek bij u of jullie thuis kan ik mijn kennis met u delen. 

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.