Skip to content Skip to footer

Uitvaart, Begrafenis en Crematie in Dwingeloo

Uitvaartverzorging Dwingeloo door Piet Hunse

Uitvaartverzorging Piet Hunse geeft mede vorm aan het afscheid van een geliefde. Bent u op zoek naar een betrouwbare en loyale uitvaartondernemer in Dwingeloo of omstreken? Mijn naam is Piet Hunse, uitvaartverzorger, actief in Drenthe. Ik zal u stap voor stap begeleiden om u als naaste voor te bereiden en goed afscheid te nemen van de overledene en uw naaste. Als u uw uitvaart zelf wilt regelen, kan ik u ook helpen. Uitvaart Dwingeloo verzorgen? Ik ondersteun en begeleid u met liefde bij het afscheid nemen van je dierbaren.

Vertrouwd - verzorgd

Vertrouwd – verzorgd zijn de twee sleutelwoorden wanneer ik een uitvaart Dwingeloo organiseer. De woorden vertrouwen en zorg zijn mijn sleutelwoorden bij begrafenissen, het rouwproces en de nasleep ervan. Zoals u weet ligt Dwingeloo in Drenthe. Drenthe en christelijke identiteit zijn eigenschappen waar ik alle ins en outs van ken. Hiermee kan ik u ondersteunen bij het vormgeven van uw uitvaart naar uw persoonlijke wensen.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij overlijden

Een dierbare sterft. Wij begrijpen dat u ondersteuning en hulp nodig heeft bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Bij overlijden kunt u mij 24 uur per dag bereiken op 06 50 21 78 52. We kunnen rustig bespreken hoe een uitvaart Dwingeloo eruit zal zien. Juist op deze momenten is het belangrijk om goed na te denken over wensen en rustig beslissingen te nemen.

Wij zorgen voor een duidelijk geheel wat past bij de eisen en financiële mogelijkheden. Alles staat in het teken van een passend, vertrouwd en verzorgd afscheid.

Op mijn website vind u alle informatie over de diensten die ik u kan bieden. Is er iets niet duidelijk voor u, of heeft u een vraag over iets op de site? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek bij u thuis in Dwingeloo.

Uitvaart in Dwingeloo zelf regelen

Misschien wilt u invloed uitoefenen op de manier waarop mensen afscheid nemen. Piet Hunse denkt met u mee en begeleidt u, zoals het woord al zegt. Misschien heeft u wel eens nagedacht over een uitvaart en bent u gewoon op zoek naar een spreker? Of bent u op zoek naar iemand die een uitvaart bij u thuis in Dwingeloo kan regelen? Of ben je ook op zoek naar diensten in Westerbork of Drenthe?

U kunt alle opties met mij bespreken zodat we samen afscheid kunnen nemen en u en uw nabestaanden worden herkend en vertrouwd.

Een luisterend oor

De dood is misschien niet het gemakkelijkste onderwerp om over te praten. Toch is het goed om ideeën te delen met mensen in uw omgeving. Hoe erg het ook wordt, dat moment komt, en dan is het goed dat mensen om u heen weten hoe u over uw uitvaartwensen denkt. Plan een tijd in om erover te praten met uw dierbaren of met mij (als u dat liever heeft).

Elke laatste woensdag van de maand tussen 13.30 en 15.30 uur bent u welkom in de Stefanuskerk in Beilen. Ik ben ook aanwezig. Misschien wilt u gewoon een kaarsje aansteken, rustig naar muziek luisteren, of misschien wilt u uw verhaal delen.

Contact opnemen?
Op dit moment hulp nodig?
Ik sta 24/7 voor u klaar, om u te ondersteunen.
Kennismaken?
Ontdek of het 'klikt' en bespreek wensen geheel vrijblijvend.
Wensen vastleggen
Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt.
Contactformulier invullen

Vul onderstaand contact formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden!

Kennismaking aanvragen

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met Piet Hunse. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Aanvraag wensenboekje

Welke aspecten vindt u belangrijk bij uw afscheid? Het is waardevol als anderen op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt

Voorbespreking

U mag kosteloos van mijn kennis en ervaring gebruik maken als u daar prijs op stelt. In een gesprek bij u of jullie thuis kan ik mijn kennis met u delen. 

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.