Skip to content Skip to footer

Uitvaart, Begrafenis en Crematie Drenthe

Uitvaartverzorging Drenthe door Piet Hunse​

Als u een dierbare verliest is een uitvaart iets wat geregeld moet worden. Een uitvaartverzorger in Drenthe is dan gewenst. Ik ben uitvaartverzorger Piet Hunse uit Beilen. Bij het verzorgen van de uitvaart en het rouwproces ben ik voor u graag een aanspreekpunt.

Vertrouwd - verzorgd

Het onderwerp uitvaart is ongetwijfeld niet iets wat u graag op tafel gooit. Toch is het goed om het met uw naasten hier eens over te hebben zodat zij weten wat uw wensen en ideeën over uw uitvaart zijn. Wellicht bent u een geboren en getogen Drent en wilt u ook een uitvaart in Drenthe laten plaatsvinden. 

Ook is het goed om te weten of u bijvoorbeeld liever een crematie heeft dan een begrafenis. Door de ideeën die u heeft op te schrijven is het voor uw nabestaande een zekerheid dat de uitvaart een vertrouwd en verzorgd geheel zal worden. Een prettig afscheid is voor iedereen belangrijk en ik neem graag deze verantwoordelijkheid op mij.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij overlijden

Zodra een dierbare overlijd is er ongetwijfeld veel verdriet. Daarnaast moet er ook veel geregeld worden waarvan ik mij kan voorstellen dat u daar alles behalve behoefte aan heeft. 

U kunt mij dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken in het geval van een overlijden. Samen ondernemen we de volgende stappen en kan ik direct de uitvaartbegeleiding verzorgen. Het is niet zo dat u bij mij een compleet pakket hoeft af te nemen, ik kan ook enkel specifieke taken verzorgen.

Is er u iets onduidelijk of heeft u vragen over iets wat op de website staat? Aarzel niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek bij u thuis in Drenthe.

Uitvaart Drenthe zelf regelen

Een persoonlijk afscheid is maar op één manier te organiseren: door invloeden van u zelf. Als u zelf een groot deel van de uitvaart zou willen regelen, kunt u ook alvast contact met mij opnemen om de wensen eens door te spreken. We noteren dan deze wensen zodat ook uw nabestaanden weten welke wensen u had.

Contact opnemen?
Op dit moment hulp nodig?
Ik sta 24/7 voor u klaar, om u te ondersteunen.
Kennismaken?
Ontdek of het 'klikt' en bespreek wensen geheel vrijblijvend.
Wensen vastleggen
Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt.
Contactformulier invullen

Vul onderstaand contact formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden!

Kennismaking aanvragen

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met Piet Hunse. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Aanvraag wensenboekje

Welke aspecten vindt u belangrijk bij uw afscheid? Het is waardevol als anderen op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt

Voorbespreking

U mag kosteloos van mijn kennis en ervaring gebruik maken als u daar prijs op stelt. In een gesprek bij u of jullie thuis kan ik mijn kennis met u delen. 

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.