Skip to content Skip to footer

Uitvaart, Begrafenis en Crematie in Assen

Uitvaartzorg Assen

Uitvaartzorg Assen is de dienst die Piet Hunse u kan aanbieden. Als uitvaartondernemer uit Beilen begeleidt Piet regelmatig een uitvaart in Assen. Door zijn roets die in Beilen ligt, kent hij ook de gebruiken en gewoontes in Assen. Hij is een echte Drent die dus ook het dialect verstaat en heeft daarnaast de connecties om een prettig en passend afscheid te realiseren. 

Vertrouwd - verzorgd

Uitvaartdiensten met duidelijke uitleg zijn van cruciaal belang
Als uitvaartverzorgers bespreken wij alle zaken die met uitvaarten te maken hebben. Van specifieke wensen, advertenties, begraafplaatsen of crematoria tot de nasleep. Unieke uitvaarten vragen om goede informatie. Daar hoort ook een duidelijk budget bij, zodat nabestaanden weten waar ze aan toe zijn. Piet werkt altijd met u samen om uw uitvaart persoonlijk te maken. Uit ervaring weten we dat een unieke en goed geplande uitvaart positief bijdraagt ​​aan het omgaan met verlies.

Uw eigen uitvaart: een uitvaart testament maken
Begrafeniswensen kunnen zelfs van tevoren op papier worden geschreven. Uitvaarten leggen we vast in een zogenaamd uitvaart testament. Het doel van een uitvaart testament is om u gemoedsrust te geven en dat nabestaanden hun wensen duidelijk kunnen uiten. 

Uitvaartzorg Assen: zelf uw uitvaart regelen

Wij kunnen het volledig begrijpen als u zelf uw uitvaart zou willen regelen. Uitvaartzorg betekent ook begeleiding, zo kunnen wij uw wensen aanhoren, noteren en zorgen dat de uitvaart op deze manier verzorgd zal worden. Middels een vrijblijvend gesprek, bespreek ik graag uw uitvaartwensen. Het belangrijkste vinden wij dat we luisteren en begrijpen. Door onze ervaring in de uitvaartverzorging kunnen wij ons goed inleven in hoe u zich voelt en wat u denkt. Wilt u alvast eens spreken over uw uitvaart? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

24/7 bereikbaar bij overlijden

Mocht een nabestaande overlijden, ben ik 24 uur per dag – 7 dagen per week voor u bereikbaar. Samen zetten we de eerste stappen en creëren we met name rust, zodat u het proces goed verwerken kunt. Zodra u mij belt zal ik direct naar u toe komen. Wellicht is alles al uitgedacht en wilt u enkel begeleiding bij het regelen van de uitvaart. Wellicht bent u echt op zoek naar uitvaartzorg Assen en kunt u alle hulp daarbij gebruiken. We bespreken dan van de eerste tot de laatste stap wat er geregeld moet worden en zorgen samen voor een vertrouwd en verzorgd afscheid voor uw dierbare. 

Uitvaartzorg Assen voor het overlijden van een dierbare

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld staat dan even stil. Op dat moment moeten er veel beslissingen worden genomen. Het is begrijpelijk dat u dit graag door een ander wil laten regelen. Mijn partners en ik kunnen u volledig ontzorgen bij uitvaartzorg Assen: schenk aandacht aan uw wensen en neem op een respectvolle manier afscheid van uw naasten.

Wij verzorgen al heel lang crematies en begrafenissen in de omgeving van Assen. Ook buiten deze gebieden wordt onze dienstverlening steeds vaker gevraagd. Wij kunnen u ondersteunen in plaatsen als Dwingeloo, Beilen,  Westerbork en Smilde in de regio Drenthe. Natuurlijk is dat geen probleem. Toch staan wij voor u klaar wat betreft het regelen van uw uitvaart of voor de uitvaart van uw dierbare.

Contact opnemen?
Op dit moment hulp nodig?
Ik sta 24/7 voor u klaar, om u te ondersteunen.
Kennismaken?
Ontdek of het 'klikt' en bespreek wensen geheel vrijblijvend.
Wensen vastleggen
Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt.
Contactformulier invullen

Vul onderstaand contact formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden!

Kennismaking aanvragen

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met Piet Hunse. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Aanvraag wensenboekje

Welke aspecten vindt u belangrijk bij uw afscheid? Het is waardevol als anderen op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt

Voorbespreking

U mag kosteloos van mijn kennis en ervaring gebruik maken als u daar prijs op stelt. In een gesprek bij u of jullie thuis kan ik mijn kennis met u delen. 

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.