Skip to content Skip to footer

Over Piet Hunse

Vanaf

80808080
homepagina-piet-hunse-afbeelding

Sinds 2002 is Piet Hunse werkzaam in de uitvaart

Ik ben geboren op een boerderij en jarenlang ook werkzaam geweest in de agrarische sector.

Het werken met dieren en het werken in de natuur bracht voor mij van kinds af aan al dat leven en dood heel dicht bij elkaar zitten.

Opgegroeid in de christelijke traditie is dienstbaarheid aan de medemens een bron van inspiratie in mijn manier van werken.

Vanaf 2002 ben ik betrokken geraakt bij werken in de uitvaart.

U als familie staat bij mij centraal

Ik werd gevraagd in het bestuur van de plaatselijke uitvaartvereniging van Beilen-Hooghalen. Van daaruit heb ik me steeds verder ontwikkeld. Als drager, als beheerder van Uitvaartcentrum Beilen. Vele mooie jaren met vele mooie gesprekken heb ik mogen ervaren. Vanaf 1 januari 2022 heb ik de keus gemaakt om als zelfstandig uitvaartondernemer en rouwbegeleider verder te gaan.

Met de slogan ‘Vertrouwd – verzorgd’.

Vertrouwd omdat ik geboren en getogen ben in ons mooie Drenthe en ik ben trots op onze taal en cultuur. Vertrouwd met mensen. Al is de samenleving veranderd en zijn gezinssamenstellingen veranderd, ik heb geleerd om daar op een vertrouwde manier mee om te gaan.

Verzorgd omdat ik er veel waarde aan hecht dat wat ik voor u mag doen, dat zorgvuldig en verzorgd gebeurt naar uw wensen.

Aanvraag wensenboekje

Welke aspecten vindt u belangrijk bij uw afscheid? Het is waardevol als anderen op de hoogte zijn van uw wensen, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Vul een boekje met wensen in om te laten weten wat u belangrijk vindt

Kennismaking aanvragen

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met Piet Hunse. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Voorbespreking

U mag kosteloos van mijn kennis en ervaring gebruik maken als u daar prijs op stelt. In een gesprek bij u of jullie thuis kan ik mijn kennis met u delen. 

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.